MM-COACH PALVELEE

MM-coach tarjoaa monipuolista ja tasokasta liikunta- ja valmennus-palvelua yksityisille, yrityksille, seuroille ja kaikille liikunnasta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille.

Toiminta perustuu pitkäaikaiseen kokemukseen, hyvään ammattitaitoon, saavutettuihin tuloksiin ja valmennusopin uutuustuotteisiin.

Alla esimerkkejä peruspalveluistamme, yhdessä suunnittelemme ja kehitämme palvelut jotka sopivat suunnitelmanne mukaiseen käyttöön.
Palveluiden hinnat sovimme yhdessä tilauksien laajuuden mukaan. Palveluissa alv 8 %, tai 22 %.

Tutustu palveluihin ja ota yhteyttä niin keskustellaan lisää yhteistyömme vaihtoehdoista.
Yhteydenotot OTA YHTEYTTÄ linkin kautta, tai puh: 0400-756053

kuva

JOUKKUEVALMENNUS

MM-coach tekee seurojen kaikille ikäryhmille nuoren urheilijan herkkyyskausiin perustuvat
vuosivalmennussuunnitelmat. VVS’t pohjautuvat urheiluvalmennuksen perusteisiin ja huomioi urheilijan yksilökeskeisen kehittymisen monivuotisissa valmennussuunnitelmissa.

MM-coach valmentaa kaikkien ikäryhmien joukkueita kaikkialla Suomessa sovittujen valmennuskokonaisuuksien mukaisissa laajuuksissa.

kuva

NOPEUSVALMENNUS

Yksilöille, joukkueille, seuroille, kaikkien lajien tärkeää menestystekijää nopeusvalmennusta
kaikissa nopeuden osatekijöiden muodossa.

Liiketaito on nopeusvalmennuksen perusta, siihen yhdistetään kaikissa urheilulajeissa esiintyviä nopeusominaisuuksia: reaktio-, räjähtävä-, liike-, perusnopeus ja nopeustaitavuus harjoitteita.

MM-coach antaa yksilöllistä ohjausta, valmennusta ja valmennuksen konsultointia kaikkien lajien nopeusominaisuuksien kehittämiseen.

kuva

PESÄPALLOVALMENNUS

JOUKKUEET

Yksilöllistä pesäpallovalmennusta kaikille ikäryhmille ja sarjatasoille, tytöille-pojille, naisille-miehille. MM-coach tekee peruskartoituksen jälkeen joukkueelle valmennussuunnitelman, laatii harjoitusohjelmat ja vastaa valmennuksen toteutuksesta yhdessä yhdessä seuravalmentajien kanssa.

SEURAT

Kokonaisvaltaiset seurojen valmennustoimintojen kehittämissuunnitelmat. Suunnitelmat
laaditaan ohjaajien, valmentajien, huoltajien ja joukkueiden tukihenkilöiden koulutukseen,
sekä uusien toimijoiden mukaantuloon seuratoimintojen jatkuvuuden varmistamiseksi.

MM-coach toimii seurojen valmennuspäällikkönä ja vastaa ikäryhmien oikeasta ja tehokkaasta valmennuksesta ohjaten, kouluttaen ja valvoen joukkueiden valmennuksen
laatua.

kuva

LYÖNNIN OPETUSTILAISUUDET

LYÖNTIKOULU

Lyöntikoulua ja lyöntiharjoittelua kaikkien ikäryhmien ja sarjatasojen pelaajille. Ohjausta annetaan pelaajalle, pienryhmälle tai joukkueelle sovittujen tavoitteiden mukaisesti.
Opetus voi kohdistua lyönnin pieneen osa-alueeseen tai lyöntisuorituksen kokonaisuuteen aina oikean mailan valinnasta loppusaattoon sisältyen.

Lyöntikoulun opetusharjoitteet valitaan pelaajan tai joukkueen taitotasojen mukaiseksi,onko kyseessä aloitteleva juniori, tai
superpesispelaaja joka tarvitsee suoritukseen lyöntitehoa, suoritustekniikan korjausta tai suoritusvarmuutta lisää.

Lyöntikoulut voivat olla 1-2 tunnin mittaisia kertaluonteisia tapahtumia, tai useammasta harjoituskerrasta koostuvia lyönnin kehittämissuunnitelmia.

Lyöntikouluja voidaan järjestää joko seurojen toimeksiantoina tai MM-coach’in omina lyöntikoulutustilaisuuksina.

kuva

MM-coach
Pesäpallon lyöntikoulu

6-12-vuotiaille tytöille ja pojille Linnalan pesäpallokentällä 10.-19.6.2008. Alla olevassa linkissä lisätietoa lyöntikoulun ohjelmasta ja ilmoittautumisesta.
Joukkueiden ohjaajat, valmentajat ja vetäjät ovat tervetulleita seuraamaan lyöntikoulun opetusta.
Jokainen lyöntikoulun oppilas saa koulutuksen lopuksi omasta lyönnistään lyöntianalyysin
kehittämisohjeineen. Lyöntianalyysin alla esimerkki analyysistä.

Lyöntikoulun esite
Lue lisää

LYÖNTIKOULUTUS

Pesäpallon lyönnin koulutusta ohjaajille ja valmentajille, nuorten pelaajien ohjaajista/vetäjistä
superpesisjoukkueiden lyöntivalmentajille. Lyönnin suoritustekniikkaa ja suoritusvarmuutta
kehittävät valmentajakoulutukset antavat ohjaajille ja valmentajille lyönnin alkeista huippusuorituksiin riittävän opetus- ja valmennusvalmiuden.

Koulutustilaisuudet seurojen, pesismaakuntien, Pesäpalloliiton tms. tahon toimeksiannosta tai MM-coach’in omana koulutusjärjestelynä.

kuva

LYÖNTIANALYYSIT

MM-coach tekee toimitetun videokuvan perusteella liikeanalyysin. Liikeanalyysin perusteella
annetaan selvitys lyönnin suoritustekniikasta, ohjeet korjattaviin toimenpiteisiin ja arvio
lyönnin kokonaisuudesta.
Lyönnistä tulee toimittaa kahdesta kuvakulmasta 2-3 suoritusta, toinen kuva suoraan sivulta ja toinen lyöjän takaa. Kummassakin kuvakulmassa kameran tulee olla pysyvästi paikallaan
ja lyöjän tulee olla mahdollisimman suurena kuvaruudulla.
Kuvauksessa lyödään syötettyyn palloon, kuvaus alkaa alkuasennosta ja päättyy loppusaattoon. Lukkarin tulee väistyä sivukuvauksessa pois kameran kuvakulmasta, ”kentälle” päin.

Toistaiseksi lyöntianalyysia tehdään vain peruslyönnistä.

kuva

LYÖNNIN- JA HEITON NOPEUSMITTAUKSET

Korkean mittaustarkkuuden ja hyvän otantavarmuuden omaavalla sport liiketutkalla MM-coach suorittaa pelaajan, joukkueiden, seurojen, training camp pelaajien lyönnin-
ja heiton nopeusmittauksia.
Lyönti- ja heittonopeuksien mittaamisella pelaaja ja valmentaja saavat objektiivista palautetta harjoittelun onnistumisesta, samalla tavalla kuin juoksunopeus mittauksien avulla.
Lyönti- ja heittonopeus mittauksia tulee tehdä jo suhteellisen nuorena, E-ikäluokasta alkaen. Tällaisella testausjärjestelmällä voidaan arvioida myös harjoittelun tuloksellisuutta
monivuotisessa harjoitteluperiodissa. Nuoremmilla ikäluokilla kerran vuodessa, vanhemmilla 2-3x vuodessa tehtynä tehty heiton- ja lyönnin nopeusmittaus antaa riittävän valmiuden
harjoittelun tehokkuuden arviointiin.

Nopeusmittaukset tulevat käyttöön kevään aikana.

kuva

YRITYSVALMENNUS

Yrityksille ja yhteisöille liikunta- ja hyvinvointipalveluita, yksin, kaksin, ryhmissä. Tuotamme asiakkaillemme ammattitaitoista valmennusapua liikunnallisten tavoitteiden saavuttamiseen.

Suunnitellaan yhdessä virikkeiltään kannustavia liikuntahetkiä tarpeittenne mukaisesti, kuntoilua, pelejä, hyvinvointia, virkistyspäiviä, mitä vaan, mahdollisuudet ovat rajattomat.

Yksilöllistä kuntovalmennusta alkuhaastattelun ja kuntotestauksen pohjalta yksilölliseen liikunta- ja ruokavaliosuunnitelmaan. Oma valmentajasi ohjaa ja suunnittelee turvallisen valmennusohjelman kuntosi edellyttämällä tavalla, voit vaikka tavoitella pitkiä massahiihtotapahtumia, tai kesällä pidettäviä soutukilpailuja.

Ei tarvitse itse miettiä kuinka oman hyvinvoinnin kehittämisen voi aloittaa, MM-coach antaa
alkuinnostuksen, kannustuksen ja ohjeet kaikentyylisiin liikunta- ja hyvinvointipalveluihin.